Weblog van 007

donderdag 10 april 2008

Hardop gelachen

Lachen deed je al een poosje volop, al sinds een week of vier, maar vanmiddag heb je voor het eerst twee keer hardop gelachen! Wat is dat leuk om te horen! We waren in de box aan het spelen (ok, ik was je aan het kietelen) en toen moest je ineens hardop lachen :-) Uiteraard betekent dit dat je voortaan veel gekieteld gaat worden!

Labels:

zondag 3 februari 2008

Hij kan ook lachen!

Zojuist hebben we Arie's eerste voorzichtige glimlach gespot. Hij zag zijn moeder zitten en nadat ik met hem erheen was gelopen kreeg hij een glimlach op zijn toet :-) Misschien heeft hij al eerder gelachen, maar dat was dan denk ik meer een soort kwaadaardig gegrinnik, ergens 's nachts tussen het huilen door ;-) We zijn namelijk van een 3-uursschema overgegaan op een 3,5-uursschema met voeden. Daar moest hij vannacht aan wennen (=krijsen).

We dachten hem vandaag terug te pakken door te gaan wandelen naar Oud Oosterhout. Daar is carnaval aan de gang. Meneer vond het echter helemaal prima en heeft lekker in de kinderwagen geslapen. Toen er een wagen met hossende roze konijnen en beukende feestmuziek langs kwam gaf hij geen kik. Het zal toch geen Limburgertje zijn?!

Labels: ,