Weblog van 007

woensdag 9 juli 2008

rupsen

Na rollen kan Arie nu ook rupsen. Hij trekt zijn knietjes op onder zijn kont als hij op zijn buik ligt. Vervolgens zet hij zich af naar voren! Ook rondjes draaien op zijn buik lukt al, door met zijn armpjes af te zetten. Hij doet rondjes van 33,6 sec. in de box ;-)

Hij lijkt toch een hoop op te steken van zijn dagen op de opvang, want vaak zien we ineens nieuwe vaardigheden de dag erna.

Verder: met mamma in bad geweest, want er was geen babyzwemmen vanwege vakantie; mamma onbedoeld een kopstoot gegeven, ik kon ze allebei weer troosten; meneer is tegenwoordig een ochtendpoeper, dus 's ochtends eerst verschonen; eten in de captain seat gaat heel goed, gisteren zelfs witlof met appel op.

Labels:

Captain's seat

Het leven van een zuigeling valt niet mee. Er worden al snel dingen van je verwacht. Fruithappen, groentehappen, rollen, kruipen (Arie is meer een rupser. Is ook ongeveer even snel als een rups). Zelf vindt ie het helemaal top gaan. In z'n nieuwe stoel wil ie zelfs aan tafel met de directie meepraten. Z'n laatste voorstel: Alle groente moet voortaan met appelmoes gegeten worden zoals in de familie Ponds al generaties lang gebruikelijk is. Voorstel is met 2-1 afgewezen. Maar vooruit witlof mag wel met appel. Hij houdt ook graag de bouwvakkers aan de overkant van de weg in de gaten. Werk, hij kan er uren naar kijken. Zo hebben we gisteren van onder tot boven het huis gesopt. Arie zat er in z'n wipstoel naast, en naarmate er harder gestofzuigd of gedweild werd, begon hij goedkeurend te trappelen met z'n rechterbeentje.