Weblog van 007

zondag 17 mei 2009

Voortgang

Hier nog even wat nieuwtjes van Arie;
-We hebben ontdekt dat je jezelf vaak aanspreekt met Aja. En ik maar denken dat je O ja bedoelde!
-Je bent erg gek op de houten spoorbaan van papa. Ik wat minder vanwege de deuken die je er mee in de houten vloer maakt als je er mee gooit.
-Je bent ook helemaal weg van auto's. Bijna elke keer als je er een ziet zeg je: to! en soms auto. Als we op stap zijn heb je het er maar druk mee om ze allemaal aan te wijzen.
-Je hebt ontdekt dat je wheelybug ook een soort to is. Er zitten namelijk 4 wielen onder, te gek! Je ligt er regelmatig op je buik onder te kijken en eraan te voelen.
-Je zeg ook O, o als iets op de grond valt, je zingt in jezelf en kunt je neus en oren aanwijzen en benoemen. Neu en o.
-Klap es in je handjes is een goede meezinger. Vandaag deed je de gebaren feilloos mee.
-Als je weg gaat zwaai je lief en zeg je daaa!

Labels:

dinsdag 12 mei 2009

EtenPeutermans wil inmiddels niet meer gevoerd worden. Hij kan het prima zelf, vindt ie. Iets aan zijn vork prikken lukt redelijk, meestal pakt hij het er met z'n andere handje af en stopt het in z'n mond. Veel gemakkelijker is het om met je handen te eten, ook andijviestamppot.

zaterdag 2 mei 2009

Menthol

Wij hebben een reuzegezellig weekend. Echter, toen ik Arie vanmiddag in zijn bedje had gestopt begon hij, geheel tegen zijn gewoonte in, te krijsen. We vinkten het gebruikelijke lijstje af: honger nee, luier nee, niet moe nee, pijn eehm. Tja, omdat Arie wat luieruitslag had had ik wel wat van die poeder in zijn luier gedaan. Lekker veel, voor de zekerheid. Wat voor poeder dan? O gewoon, dat uit de la in de commode. Maar dat is mentholpoeder! Ow. Arie's gekrijs begon ineens logisch te klinken... Peutermans had een hele frisse kont, iets te fris!

Labels: