Weblog van 007

woensdag 31 december 2008

Arie

Volgens de Sociale Verzekeringsbank zijn er in 2007 75 Arie's geboren. Nog even en we weten hoeveel het er in 2008 waren... De top 3 van 2007 was Sem (883), Tim (842) en Daan (815).

zondag 28 december 2008

Wolk I t/m IV


Wolk is Arie's favoriete knuffel en echt onmisbaar. We hadden al BedWolk en OnderwegWolk, maar we waren bang dat die twee vanwege te drukke werkzaamheden hun pensioen niet zouden halen. Gelukkig komen ze uit een enorme familie met een groot hart en waren twee familieleden bereid een deel van hun taken over te nemen. Trots kunnen we melden dat we inmiddels een team van 4 Wolken hebben om Arie 24 uur per dag te kunnen ondersteunen.

Hogerop

Vandaag vond Suzan Arie op de vierde trede naar zolder. "Dat mag niet Arie!" Later maar eens onder begeleiding zijn gang laten gaan. Arie klom zonder problemen helemaal naar zolder :-)

Verder heeft pappa vandaag twee kasten uit elkaar gehaald om plaats te maken voor Arie's broertje of zusje. Weer eens wat anders, na twee kasten in elkaar gezet te hebben...

Hopelijk deze keer geen keelontsteking, want Arie heeft het nu ook, naar het schijnt. Hij was heel zielig en wilde heel graag met Wolk bij mama op de bank zitten.

Labels:

zondag 14 december 2008

Joop Klepzeiker

Ken je de strips achterin de Nieuwe Revu van Joop Klepzeiker? De man die kotst als de Niagara Watervallen?

Gisteravond hadden we mijn nichtje Linda, ook net zwanger, en Stephan te eten. We hadden ze net wat goedbedoelde babytips en -tricks aan de hand gedaan. 007 was nog even uit bed voor z'n avondfles en zat er nog even bij. Hij was al de hele dag niet lekker en voor de verandering lekker rustig. Isaac zat er ook sereen spinnend bij. Andre Rouvoet kon trots zijn, dichter bij de schijn van het ideale gezinnetje zijn we zelden geweest.

Op schoot bij 006 kreeg 007 echter een Joop Klepzeikeriaanse kotsaanval, waar wij jonge oude ouders toch even stil van waren. En vervolgens verbijsterd en toen toch wel trots. "Zag je dat, wat een straal! Kijk wat een gigantische plek op de vloer. Minimaal 30cm doorsnee! Dat doet ie anders nooit!" Toen kregen we door dat Linda en Stephan wat wit om de neus zagen. 007 had tot overmaat van ramp ook nog eens net Stephan geschampt. We hebben maar snel alles en iedereen gesopt en 007 in bed gestopt en we hopen dat de aanstaande ouders het inmiddels weer een beetje zien zitten.

woensdag 10 december 2008

Klapvee

Sinds gisteren kan Arie klappen! Soms klapt hij nog mis, maar het gaat vrij aardig :-) We zingen er het liedje "klap es in je handjes" bij.

Labels: ,