Archive for July, 2013

Zwarte cross

Sunday, July 28th, 2013

Net terug van een drie dagen zwarte cross. Helemaal top. Houd het stil, zorg dat ze er in de Randstad niet achter komen.

 Enkele hoogtepunten:

 *  Spike, die met zijn punkbandje the Deaf zo hard speelde, dat er gaandeweg van alles stuk ging, maar ze gingen dapper door. Op de heenweg stonden ze ook al met pech met de bus langs de A12. Stuur geld, koopt allen hun cd!

* Jimmy de Texaan’s backflip met auto: ineens hangt er een auto ondersteboven boven de schans. En 2x een klapband na de landing.

* Alex de gekke Rus, die vorig jaar met z’n motor over het hoofdpodium sprong, nu met z’n motor over de kop over de schans ging

* Type Eric Corton, toen ie nog in de 20 was en met beduidend minder tatouages, met in chocoladeletters “TRUST A FEW” op zijn rug

* de zanger van Go back to the Zoo, die bij een waterski ongeluk zijn duim gekreusd had, snel een uitzendgitarist ingehuurd heeft, die enkele dagen had om het repertoire in te studeren. Aankondiging: “En nu komt ongeveer Electric”.

* Arie en Ted op schoot bij tante Rikie

* het nieuwe Zwarte Cross shirt van de 3 heren Baris

* mijn nieuwe strandtas, gemaakt van de zeilen van oude Zwarte Cross tenten

* gezien bij de Bayou: “hoe kom ik in contact met het vrouwelijk geslacht”. Ga met je vriend pal langs een gewilde looproute naar de bar zitten, houd twee muntjes omhoog en roep tegen elke leuke meid die naar de bar loopt: “Hey, kun je ook even twee biertjes voor ons meenemen!”.

* Bij het Reggaeterrein: alwaar een grote vriendengroep achtereenvolgens deed aan touwtrekken met onzichtbaar touw, touwtje springen met onzichtbaar touw en zelfs limbodansen met onzichtbaar touw.