Archive for April, 2011

Keukenhof

Sunday, April 17th, 2011

Met opa en oma Boerderie op een zonnige lentedag de Keukenhof bezocht. De dag waarop we probeerden een familiefoto op het grasperkje aan de vijver te maken, ware het niet dat Arie een hyacint wilde vertrappen, Ted bijna uit beeld sprong, de jonge ouders dit alles met moeite konden voorkomen en er toen Arie en Ted vervolgens een bordje uit het gras probeerden te trekken achter kwamen, dat dit een “niet op het gras lopen” bordje was. De verwarring was inmiddels compleet en we kwamen er pas bij het maken van de “Arie en Ted in de veel te grote Keukenhofklompen” foto achter dat de kinderwagen nog aan de andere kant van de vijver stond.

 

Toen we onze bezittingen weer terug hadden, konden we verder richting speeltuin. Arie probeerde de lange glijbaan uit en Ted zag het ook wel zitten. Voor Ted ging het erg soepel, opa kwam hem als menselijk vangnet achterna. Helaas kwam opa klem te zitten bovenaan de glijbaan en kon niet achter Ted aan naar beneden. Toen hij zich weer bevrijd had, stond er een hele rij kinderen op de trap naarboven en kon hij daar ook niet naar beneden. Arie en Ted hadden inmiddels de kleine glijbaan ontdekt en zo kwamen we er pas na een minuut of 10 achter, dat opa nog steeds bovenin de speeltoren zat.

 

Toen iedereen weer veilig met twee benen op de grond stond, hebben we alsnog de gebruikelijke Keukenhofdingen afgewerkt: een rondje gelopen, al slalommend rond bejaarden en Japanners, wat bollenvelden bekeken, een hapje gegeten en daarna konden we moe maar voldaan naar huis.