Weblog van 007

donderdag 1 mei 2008

Kiekeboe...

...daar ben ik weer! Junior bestookt ons wekelijks met de nieuwste virussen uit de opvang. Zie ook hier. Ik ben nu net weer uit bed... na 3 dagen! Toegegeven, ik heb verschillende keren serieus nagedacht of ik niet dood lag te gaan, maar heb zojuist zelfs weer sate op. Jongen doe je een beetje voorzichtig met je vader?

Labels: ,

3 reacties:

Blogger Arie zei...

Even een aanvulling:
Ik ben sinds vandaag paracetamolvrij.
De antibioticakuur duurt nog tot en met donderdag.
We zijn net terug uit Anjum, maar hebben daar helaas niet ten volle van kunnen genieten.

5 mei 2008 12:36  
Blogger Arie zei...

Nog even een aanvulling:
Ik blijk allergisch te zijn voor antibiotica... Ik had een kop alsof ik tien ronden tegen Mike Tyson had gedaan en over mijn gehele lijf een rood-wit panterpatroon. Net niet flauw gevallen tijdens de huwelijksvoltrekking van Jeroen en Danielle. Inmiddels gaat het alweer. Mijn hoofd geeft geen rood licht meer af en het panterpatroon begint te vervagen.

11 mei 2008 12:32  
Anonymous Marieke zei...

Zijn daar foto's van? (Bij voorkeur de panterprint geshowed in dat ene spijkerbroekje!)

23 mei 2008 15:39  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina