Weblog van 007

dinsdag 8 april 2008

Fred Emmer en Bizons in de Badkamer

Het gaat al weer... Spruitje is nog niet zolang op deze planeet aanwezig en is druk bezig met het opbouwen van zijn weerstand. Zo had hij van de opvang een boeiende casus buikgriep meegenomen. Gelukkig heeft hij er niet veel last van gehad. Wel twee keer overgegeven en een aantal keer zijn flesje niet goed leeggedronken. Dat begon zaterdag.

Zondag begon Suzan raar te doen, naar de wc rennen en daar rare geluiden maken enzo. Opa en oma Ponds waren nog op bezoek ook. Zo tegen de avond begon het ons te dagen. Het zal toch geen buikgriep zijn? Nou wel dus. Zelf heb ik het helaas net niet gehaald tot maandag. 23.56 zat ik in de badkamer het geluid van een bronstige bizon te produceren, in een innige omarming met de wc-pot! Die nacht was de emmer mijn hele goede vriend...

Maandag toch maar oma Baris gebeld. Help we zijn te slap om Arie te verzorgen. 's Nachts was Suzan nog aan de fles begonnen, maar ik kwam haar tegen op de grond met het verschoonkussen ernaast. Dan kwam het minder hard aan als ze flauw zou vallen. Gelukkig had ik net mijn bizonact gedaan, dus ik kon het karwei nog afmaken. Arie uiteraard met brede grijns en goedgemutst.

Oma heeft ons goed verzorgd en zo tegen 16.00 zaten we alweer beneden. Vandaag hebben we weer alles zelf kunnen doen, maar we durven nog niet alles te eten.

O ja, Arie heeft vandaag ook zijn vaccinaties nog gehaald in De Klif. Volgens de consultatiebureau-arts zit hij kwa groei goed op schema. Ze vond hem er ook goed uit zien ondanks de griep.

Labels: ,

2 reacties:

Blogger Arie zei...

Oma Baris heeft inmiddels ook buikgriep...

9 april 2008 08:01  
Anonymous Anoniem zei...

Gelukkig is ze in quarantaine gebleven, dus het is niet verspreid richting Avifauna Geervliet.

As

12 april 2008 06:09  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina