Weblog van een bruid

    

zaterdag, januari 17, 2009

Autopech

Het motorblok lag er prachtig bij. Hier en daar liepen wat slangen. Ik trok de oliepeilstok omhoog, meer om mezelf een houding te geven dan om er conclusies aan te verbinden. De olie aan de stok glinsterde zacht in het zwakke zonlicht. Ik stak de stok terug in de motor. Dat was het. Meer kon ik niet doen. Een bijna lachwekkende hulpeloosheid kwam over me, zo weinig wist ik van auto’s. Je stapt in, je start hem en je rijdt weg. Het idee dat er iets mis kan gaan, komt zelden in je op.

Geschreven door Martin Bril, geniaal.

1 Comments:

At 2:02 PM, Anonymous Marieke said...

Wanneer je ook niet kunt starten en wegrijden: als er is ingebroken in de auto en de ruit ligt aan diggelen. Zou Martin Bril daar ook een stukje over hebben geschreven?

 

Een reactie plaatsen

<< Home