Weblog van een bruid

    

maandag, april 09, 2007

Paaspop Schijndel

We zijn nogal een apart stel, maar we groeien langzaam naar elkaar toe. Als kamergenoten tijdens een tandheelkunde skivakantie kwamen we erachter, dat we toch een hoop te bespreken hadden samen. Nachtenlang hebben we de voors en tegens afgewogen van onze toenmalige vriendjes. Of we ze zouden houden, of er toch niet beter een ander moest komen.

Je moest wel even door de Lacoste, Scapa of Tommy bloesjes (zij) en mijn fleecejack, bergschoenen en bloemetjesrokken in legergroen heen kijken. Maar sinds kort heb ik ook polo´s en een ruitjesblouse (wel van haar gekregen). En G heeft sinds een jaar of wat een bijzondere interesse in bands als de Gathering, maar is vooral dol op Within Temptation. Ze had al eens al haar moed verzameld en bij Kroese om de cd gevraagd. "Zou ik die wel meekrijgen? Misschien zeggen ze wel: dit prachtige product geven we niet aan jouw soort mensen mee". Dat viel allemaal reuze mee. Alto´s zijn een gemoedelijk, wel wat typisch uitgedost volkje, bleek gister op Paaspop wel weer. Staan rustig in het zonnetje te wachten tot ze naar binnen mogen. Geen duwen en voordringen als je staat te wachten op je pannekoek. Mensen knopen een praatje aan. Hier en daar een dronken paashaas. We zijn weer helemaal bij op gebied van alle mogelijk te piercen lichaamsdelen, en hoe je je hanekam anno 2007 draagt. De Ray Ban is ook weer helemaal terug. Speciaal voor haar eerste WT concert had G haar WT t shirt aan. Van mij gekregen voor haar verjaardag. Nieuwe aanwinst: WT haltertop met kant voor de steps les.

Rond half 12 was het eindelijk zover. We stonden bijna helemaal vooraan. Het was geweldig. Wat kan die Sharon zingen zeg! Geen noot gemist, anderhalf uur lang. Fantastische show: prachtige jurk, mooi decor, letterlijk oogverblindend vuurwerk.

1 Comments:

At 1:24 PM, Anonymous arie said...

Inderdaad een goed idee om je toenmalige vriendje om te ruilen.

 

Een reactie plaatsen

<< Home