Weblog van een bruid

    

zondag, februari 18, 2007

Two to the Loo

Op weg naar een weekendje Apeldoorn maar eens wat autogarages bezocht. Eega is over een tijdje weer aan een nieuwe leasebak toe. Hij mag kiezen uit zes merken, dus zes garages in geweest en geprobeerd Spruit en al z'n ledematen in de diverse modellen te krijgen. Hij heeft nogal veel been en zit al snel met z'n knieen naast z'n oren en moet met z'n hoofd door het open dakje voor een beetje ruimte. En wat viel op: de heren (nog nooit een vrouwelijke gezien) autoverkopers zijn op vrouwvriendelijke verkooptraining geweest. De belangrijkste les voor de 21ste eeuw was: kijk even aan voor wie de auto is en richt je niet meteen op de man. Let op wie er achter het stuur gaat zitten! Nou maken ze wel verschil in vrouwen- en mannenauto's. De Mini stond voor een enorme spiegel, zodat je vast kon zien, hoe ie staat. Helaas zat mijn egaa met z'n hoofd tegen het dak. De Volvo C30 stond op geinige retrovloerbedekking die prima bij de twee kleuren lak paste. Jammer van de lelijke achterkant. Nog bijna een schattig klein Jeepje overwogen. Compass heet ie. Nieuwe collectie, hij stond nog maar pas in de winkel eeh... showroom. Maar: we kwamen voor hem. De Renault verkoper wist nog wel een adresje waar ie z'n benen in kon laten korten, zodat ie beter in de Scenic kon. Gelukkig paste de Laguna wel. Toyota ging niet, Volkswagen ook niet en BMW was te fout. Ford had ie al, maar die zat weer prima. De stoelen van Volvo, daar heeft ie het nu nog over, dat stond pas lekker stil. Nu hebben we een aantal boekjes in huis, die over een maand helemaal verfrommeld zullen zijn en tegen die tijd zal ie er wel uit zijn...

2 Comments:

At 2:48 PM, Anonymous Lappie said...

Laguna kunnen we nu uit eigen ervaring van harte aanbevelen!! :) Proefritjes kunnen geboekt worden zodra we weer terug zijn van skien.

 
At 10:58 AM, Anonymous marieke said...

Jullie zijn nog veuls te jong voor een Volvo! (Kom maar eens bij ons in de wijk kijken waar een volvo voor de deur staat ;)

 

Een reactie plaatsen

<< Home