Weblog van een bruid

    

dinsdag, september 05, 2006

Mallorca

Nou de vakantie is rond hoor. Waarschijnlijk. We gaan in het najaar duiken op Mallorca. Het duiken, het hotel en de huurauto waren zo geregeld. No problemo. Maar het leek me ook wel leuk het noorden van het eiland te zien. Dus de laatste twee dagen zitten we in een ander hotel. De rit langs de kust met stops in pittoreske bergdorpjes en kartuizenklooster is al uitgestippeld. Leuk hoteladresje opgezocht in de Lonely Planet. Ze hebben zelf een site! Aantal keren gemaild: geen reactie. Dus maar eens gebeld. Waarschijnlijk is Manuel uit Fawlty Towers inmiddels samen met z'n vrouw een hostel begonnen in Port d'Alcudia, Mallorca. Manuela "no hablo ingles". Na een kwartiertje heen en weer gepraat waren we er wel achter dat we elkaars spaans niet gingen begrijpen. Manuela begon wat om zich heen te roepen en ineens kreeg ik een jonge fransman aan de telefoon. Dat ging een stuk beter, want behalve zeer slecht spaans spreek ik ook nog eens zeer slecht frans. De fransman kon al wat meer maken van mijn "habitation doble por dos nuits, arrivons a domingo jusquá martes avec desayuno". Dus ik geloof dat we nu gereserveerd hebben... Wordt vast gezellig daar.

5 Comments:

At 10:46 PM, Anonymous marieke said...

Mijn God! Wat heb je geboekt?! Durf je dat nog wel aan na dat resort in de DDR? :)

 
At 2:15 PM, Blogger Arie said...

Joepie, ik neem de knijpkat en supertool wel mee voor de zekerheid ;-)

 
At 7:56 PM, Anonymous Suzan said...

Hey, we survived spinneneiland, Guatemala, samen met onze transsexuele, arachnofobe groepsgenoot M. Hoe erg kan het worden?

 
At 12:36 AM, Anonymous marieke said...

Hmm dat spinneneiland klinkt als een warm bad vergeleken met het beeld dat ik ondertussen heb gekregen van vista alegra :)

 
At 7:29 PM, Blogger Arie said...

Ja, we gaan nog steeds, want ik kwam er vandaag achter dat ze een cursus voor me geregeld hadden die periode, maar gelukkig was vandaag ook de laatste dag dat ik hem kon cancellen! Oog, naald enzo...

 

Een reactie plaatsen

<< Home