Weblog van een bruid

    

zondag, augustus 13, 2006

Huntenpop

Diep in de achterhoek organiseren ze al 17 jaar een rockfestival. Di-rect, Flaco Jimenez, de Stereo MC's, Racoon, Within Temptation: kortom geen kleine jongens. Maar we gingen voor de grote, muzikale studieliefde van mijn eega: the Presidents of the USA. Aanvankelijk met veel gemopper, want regen, storm, tuin moet nog gedaan, heb niks om aan te trekken naar een festival en je kunt toch geen polo aan. Uiteindelijk toch richting achterhoek. Onze zelfgesmeerde broodjes mochten niet mee naar binnen, dus die later die avond maar buiten de poort opgegeten. We hadden ook een vuilniszak meegenomen om op te zitten. En wie mijn eega een beetje kent, weet dat we niet kunnen gaan zitten, voor het picknickkleed echt keurig recht ligt. Hij dus druk in de weer het mooi recht te liggen, gadegeslagen door verbaasde en ietwat meewarige blikken van hardrockers en goths. Jaja, we worden al een beetje burgerlijk. Uiteindelijk toch wakker weten te blijven tot de slotact. Spruit liep inmiddels in een Presidents t-shirt rond. En daar waren ze dan! En ze waren echt geweldig! Keurig wit overhemd, mooie stropdas. De gitarist speelde inmiddels met nog maar 2 snaren. Dat waren er vroeger nog 3. Spruit met een grote smile achter me. Glim! Straal! Zelfs de handjes gingen de lucht in. Er is geheadbanged, gecrowdsurfed en gepogoed. Gezellig. De smile wil nog niet van z'n gezicht af, waarschijnlijk moet het t-shirt morgen ook naar z'n werk aan.

5 Comments:

At 8:12 PM, Blogger Arie said...

Correctie, die met twee snaren was de basgitarist. Die had altijd al twee snaren. De andere gitarist heeft er drie. O, en mijn t-shirt zit erg lekker :-))

 
At 9:28 PM, Anonymous Anoniem said...

laat zien

 
At 9:35 PM, Anonymous marieke said...

tsk.. "niks om aan te trekken", had je zeker ook geen bijpassende sokken, want burlingtons is ook echt not done :D

 
At 7:02 PM, Blogger paksoi said...

Een wit overhemd met gestreepte stropdas was nog beter geweest.

 
At 10:37 PM, Anonymous marieke said...

We komen wel een keer langs met een zak met oude t-shirts, afegtrapte schoenen, kapotte sokken en versleten broeken! Speciaal voor die arme Arie!

Help Arie de festivals door en dump uw oude kleren op de Groenestraat!

 

Een reactie plaatsen

<< Home