Weblog van een bruid

    

dinsdag, juli 18, 2006

Heet

Vandaag kwam de vierdaagse over de dijk bij Oosterhout. En Sharon kwam weer eens bijkletsen. Het leek ons veel te heet om de stad in te gaan, dus maar besloten om naar Strandpark Slijk Ewijk te gaan. De vierdaagselopers kwamen daar ook langs, dus dat leek was een stuk minder warme manier om vierdaagse te kijken. Op de fiets maar, ik op mijn gloednieuwe Gazelle, Sharon op mijn oude. Richting oud Oosterhout, daar kwamen we niet door het publiek langs de route heen. Teruggefietst naar de rijksweg Oosterhout-Elst. Toen via Valburg geprobeerd. Valburg kwamen we al niet eens in. Een politieagent wist te vertellen dat tussen de A15 en betuwelijn een weg naar de brug over de A15 leidde. Dus weer helemaal terug naar de rijksweg en deze weg geprobeerd. We kwamen weer in de vierdaagsestoet terecht, maar konden nu met de stroom mee, dat ging een stuk gemakkelijker. Al waren de lopers nogal jaloers op onze fietsen. Het was dan ook bloed- en bloedheet. Er werd al veel gestrompeld. Uiteindelijk waren we er, oververhit van ruim anderhalf uur fietsen!

Die middag lekker aan het water gezeten. Wij, bijna-dertig en pas-getrouwd, zijn nog best populair onder mannelijke pubers. Complimenten over hun fraaie uitzicht en veel ballen die per ongeluk expres op onze handdoek terechtkwamen. Zelfs een "He meiden, kom lekker bij ons zwemmen!" Waarop zijn vriendje hard riep: "Nee, joh dat zijn ouwe wijven". Auw...

De terugweg ging het stuk vlotter, nog geen half uur fietsen. Het is ook maar 5km. Maar nog steeds bloedheet. We kwamen nog een ambulance en politiewagen met de sirenes aan tegen. Belooft weinig goeds.

2 Comments:

At 10:49 AM, Blogger Arie said...

Ik las op Internet dat er bij Slijk-Ewijk een wandelaar met de ambulance was afgevoerd. Er stond ook dat het vooral op de dijk bij Lent heel erg warm was. 4-daagse is dus afgelast.

 
At 11:26 AM, Anonymous Anoniem said...

Ik ging naar pilates en na een uurtje kom ik weer buiten en het REGENT droom ik? Maar nog steeds HEET!

a3

 

Een reactie plaatsen

<< Home