Weblog van een bruid

    

dinsdag, september 19, 2006

Airco

Van het kadogeld van onze huwelijksdag hebben we besloten een airco te kopen. Deze wordt vandaag geinstalleerd door van Kempen koudetechniek. We hebben al vanaf half 8 Buurman en Buurman over de vloer. Twee goedgemutste types, onverminderd vrolijk al heeft het ze ruim twee uur uur gekost een gat door onze buitenmuur (ongeveer 30 cm dik) te boren. De binnen- en buitenunit waren al snel geplaatst. Alleen voor de verbinding moest er dus een gat van 6cm doorsnee door onze buitenmuur komen. Aan de uiterst imposante bijna een meter lange boor lag het niet. Maar die boor werd al snel bloedheet. Ze koelden hem regelmatig af met koude doeken. Sis! Kees 1: "Het gaat lukken hoor Kees!" Kees 2: "Dat denk ik ook Kees!" Buurman en buurman zijn er vast van overtuigd dat ons huis van na 11 september is. "Het is net een bunker Kees" "Ja, absoluut bomvast Kees". Maar: het is een pracht van een gat geworden. Ayeto! Wordt vervolgd.

6 Comments:

At 2:04 PM, Blogger Arie said...

Ben niet verbaasd, want dat de muren zeer stevig zijn wist ik al sinds ik een hangmat in de woonkamer heb opgehangen (nee die heb ik niet aan de muur opgehangen, maar aan het plafond)!

 
At 3:18 PM, Anonymous Anoniem said...

We wachten op het sein "klaar is Kees"

A3

 
At 5:25 PM, Blogger Arie said...

Klapppperrrr!
Doetet!

 
At 4:30 PM, Anonymous Lappie said...

Nu dan aftellen tot de volgende zomer :)

Onze minder stoere (maar net zo zware) mobiele unit is inmiddels ook weer onder zijn winterdekje opgeborgen.

 
At 4:05 PM, Anonymous marieke said...

En waar is de airco geplaatst? In de slaapkamer?
(Ik dacht eigenlijk dat er een jacuzzi op jullie verlanglijstje stond ;)

 
At 8:50 PM, Anonymous suzan said...

Neej, voor de woonkamer, schuin boven Henk het hert. Maar hij kan ook verwarmen in de winter. Onze jacuzzi blijft voorlopig van de opblaasbare soort :)

 

Een reactie plaatsen

<< Home