Weblog van een bruid

    

donderdag, juli 13, 2006

Heitje voor een karweitje

Isaac is weer op de Groenestraat. Hij zat eerst wat nuffig in de kast na te sippen van de autorit. Hij had zijn reismand weer bevuild en was niet blij met onze schoonmaakactie. (Het zat ook in zijn vacht en hij stonk) Maar al snel was ie weer vergeten waarom ie boos was. Toen belde een jochie aan. Heitje voor een karweitje. Ik wist even niks, tot Ies tussen mijn benen door naar buiten schoot. "Nou, ga dan de kat maar vangen. Hij heet Isaac". Even later kwamen twee licht bezwete jongetjes met een gelaten Ies in hun armen weer naar binnen. Best wel knap, normaal laat ie zich niet zo snel pakken als ie net buiten is. Ik geloof wel dat de koers van een heitje lager is dan de vier euro die wij ze gaven. De jochies waren aan de "Yes" te horen, er erg blij mee.