Weblog van een bruid

    

maandag, juni 19, 2006

Suzan heeft vandaag haar laatste dag werk voor de vakantie. Voor mij dus weer gelegenheid om te posten. Het voetballen vrijdag is goed afgelopen (2-1 tegen Ivoorkust). Het was nog gezellig bij Paul en Sigrid. De broer van Sigrid, Igor, en zijn nieuwe vriendin, Anita, kwamen ook nog langs. Ze waren wel wat laat, want de tweede helft was al begonnen. De nasi van Paul hebben we ons allemaal goed laten smaken. Ik zag Suzan op een gegeven moment wat moe worden, dus ik ging nog even naar het toilet, zodat we naar huis konden. Het was nogal donker daar, maar ik had onthouden dat ik rechtsaf het toilet uit moest. Wat ik niet had onthouden was dat er dan eerst nog een stukje muur zat (wat IS dat voor architect!). Ik knal dus met mijn kop tegen die muur aan en Suzan kon nog even aan het werk: een klein stukje van mijn 4-1 af :-(

Zaterdagochtend moesten we in de stad zijn. Allereerst om mijn pak op te halen. Het bleek allemaal keurig in orde en inmiddels hangt het hele pakket trouwklaar aan mijn kastdeur. Zelfs de stropdas heb ik onder toeziend oog van Suzan al gestrikt. Wat we verder nog gedaan hebben in de stad: grondverf voor de make-up van Suzan, nieuwe USB-hub, boeken voor Suzan, broek voor Arie, cadeautje voor Ineke uit Dieren, DVD-speler voor Aloys. O ja, bij het parkeren heb ik nog even mijn achterbumper gekraakt :-( Ik denk dat ik niet zo scherp meer ben, omdat ik in vakantiemode sta. Eerst mijn tand, nu de auto, nou ja... De middag hebben we thuis doorgebracht. Nog wat getuinierd en daarna begon het WK weer. Suzan kan dat niet boeien, dus die is toen administratie en dingen voor de bruiloft gaan doen. De groene vakjes vliegen ons op het moment om de oren!

Zondagochtend begon zoals gewend met fitness. De rest van de dag hebben we weer thuis doorgebracht. Het was heerlijk weer en de tuin doet het goed. Om de tijd te doden hebben we nog een wandeling over de dijk gemaakt en ondertussen goede gesprekken gevoerd over hoe we tegen het leven aankijken. 's Avonds hadden we trouwens ook nog een goed gesprek over ouder wordende ouders en kinderen. Ik wil best een kind (de kat is ook leuk) en Suzan is opgeschoven van absoluut niet naar misschien wel. Ze wil in ieder geval eerst zekerheid wat betreft werk. Wat Dieren betreft ziet dat er goed uit, dus... Karoliina zou het moeten begrijpen.

We hebben dus een ontspannend weekend gehad en dat was wel lekker. Voor de huwelijksreis hebben we ook al duikles geregeld. Er was een Zwitserse en een Amerikaanse duikschool die ons wel aanstond. De Zwitsers reageren niet op onze e-mails, maar de Amerikanen wel. Zojuist kreeg ik de bevestigingsmail binnen van John C. Sack Jr. Op Zaterdag 1 juli begint onze PADI-cursus open water diver bij Scubafun! Het duurt 4 dagen en we worden 's ochtends om 8.20 uur opgehaald bij ons resort. Er was ook de mogelijkheid om vanaf het resort een duikcursus te doen, maar Suzan wilde graag ook eens van het resort af, want anders zie je dat alleen. Vind ik wel een goed idee eigenlijk.

Tot zover het rapport van de ondergrondse. Vrijdagavond wordt Suzan ingelicht :-) Nu ga ik eerst mijn oren laten checken bij de dokter, want als we gaan duiken mogen er geen klonten in zitten!

1 Comments:

At 11:37 AM, Blogger Arie said...

Trots! De assistente heeft net twee grote klonten uit mijn oren gehaald. Ziet er wel smerig uit trouwens. Gelukkig dat Suzan er nog op aangedrongen had, want de vriend van de assistente was duiken in Egypte en die had behoorlijk last van zijn oren. Hierop had de duikinstructeur hem geadviseerd zijn oren uit te laten spuiten.

 

Een reactie plaatsen

<< Home