Weblog van een bruid

    

maandag, juni 12, 2006

Het was een bewogen weekend. Dingen die ik naar mijn hoofd geslingerd heb gekregen: een Wieckse Witte glas, Nieuwe Buren van Saskia Noort. Ik ben nog best vlug :-) Vrijdag was er dus geen dansles. Maar goed ook, want het WK is begonnen. Tot nu toe alle wedstrijden gezien. Zaterdagochtend moest ik naar de kapper. Ik kan me niet heugen dat ik ooit een afspraak met de kapper heb gemist, maar deze keer wel! En het was nog wel voor de bruiloft! Net dus maar even in Hoog Catharijne geweest. In plaats van de kapper zijn Suzan en ik zaterdagochtend op booze cruise geweest naar Duitsland. De drankvoorraden zijn weer aangevuld (vraag van een Duitse mevrouw: Spielt Holland heute? Reply: Nein, das machen wir jeden Tag.). Suzan had ook nog een fles vanilleliqueur nodig. Die leek nergens te vinden, maar uiteindelijk hadden ze hem gewoon in oud Oosterhout. Ook nog gezocht naar muntplantjes voor in de Mojito´s, maar dat is niet gelukt. Nu gaan we proberen de muntplantjes die we nog hebben te stekken.

Zaterdagmiddag hebben we nog geprobeerd het zwembadje op te pompen, maar de pompen die we hebben zijn zo slecht dat er bij 1 keer pompen het equivalent van een vliegenscheet aan lucht in het badje komt. Na twee middagen pompen is hij nu dus half vol :-( Niet goed voor het moreel.

Zondag eerst lekker gefitnessed ondanks de hitte. Daarna een beetje aangelummeld totdat de wedstrijd begon. Suzan heeft behoorlijk zitten tannen in de tuin en de witte strepen zijn al goed zichtbaar. We hebben ook nog samen liedjes gezocht voor op de cd tijdens het diner. Gezellig! Zondagavond nog een Baco en een Harvey Wallbanger gedronken en nu is het alweer maandag :-)

Vanavond gaan we naar Jan-Jaap de ambtenaar van de burgelijke stand. Hij wil een indruk van ons krijgen voor het praatje dat hij gaat houden. Suzan gaat morgen haar trouwjurk ophalen.