Weblog van een bruid

    

maandag, mei 29, 2006

Suzan en ik hebben een leuk weekend gehad! Zaterdag zijn we ´s ochtends wezen fitnessen, want ´s middags moesten we al naar Goor om mijn trouwpak op te halen. Zie dit relaas op mijn log. We kunnen er nog steeds niet over uit dat we zo lomp behandeld zijn daar. Suzan vergeleek het heel treffend met de scene uit Fawlty Towers waarin John Cleese zijn klanten helemaal uitkaffert :-) Mijn pak is in ieder geval nu veilig bij ons. Het overhemd wordt (als het goed is) deze week met de post opgestuurd. Dan kunnen we zaterdag de mouwen van het jasje laten inkorten (wilden ze niet meer voor ons doen daar).

Aan het einde van de middag voegde Remko zich bij ons in Goor en zijn we gedrieen in de Megane naar Braunschweig gereden. Uiteraard links over de zgn. BAM-streife, voor de gelegenheid omgedoopt tot BMW, Audi, Megane streife :-) Na een lange reis, inclusief tussenstop voor een zinloos kado bij een Duitse IKEA, en een toeristische rondrit door Braunschweig Stadtmitte kwamen we aan bij casa Henk. De verjaardag was erg gezellig en we hadden zelfs een logeerkamer tot onze beschikking om te overnachten. De volgende ochtend bleek dat we in Stadthotel Magnitor gingen ontbijten. Ook een groot succes! Daarna hebben we de terugreis aanvaard. Na 4,5 uur waren we weer terug thuis.

Suzan heeft toen nog een aantal zaken doorgegeven aan Johan, zoals de menukeuze, hapjeskeuze en tafelschikking voor het diner. Daarna waren we allebei wel moe genoeg. De dag hebben we afgesloten met de film American Pie The Wedding. Heel gepast.