Weblog van een bruid

    

woensdag, mei 17, 2006

Suzan had gisteren weer een drukke vrije dag, hoofdzakelijk gevuld met aktiviteiten voor de bruiloft. Ze heeft 2,5 uur bij de kapper gezeten om haar kapsel uit te proberen. Het was allemaal naar tevredenheid verlopen. Wat er nog van over was toen ik thuis kwam was een volumineuze bos haar met flinke slagen erin. Zag er al goed uit vond ik! Verder is ze ook nog bezig geweest met de give aways. Er moesten nog snoepjes komen om erin te doen. Suzan's keuze is gevallen op amandelen met een suikerlaagje. Die moeten echter wit zijn en bij de Jamin hebben ze die in 4 kleuren... We hebben er zo'n 650 nodig. De juffrouw bij de Jamin bood aan dan wel even de witte er tussenuit te vissen. Suzan heeft haar voor gek verklaard en is verder gaan zoeken. Dit bleek echter niet te lukken, dus thuisgekomen heeft ze toch maar teruggebeld naar Jamin met het verzoek of ze alsnog 650 witte amandelen eruit wilden halen. Geen probleem volgens Jamin, dus die krijgen we over een paar weken :-) Suzan had ook nog
nieuw printpapier gekocht voor de give aways, dus 's avonds kon ik weer aan de bak om kaartjes te maken. Dat ging deze keer nog desastreuzer dan de vorige keer (nu een succesratio van ongeveer 50%) en ik was al zo moe. Maar goed, even flink erbij gevloekt en toen is het uiteindelijk toch allemaal gelukt.

Sharon belde ook nog. Niet zo leuk bericht en wel leuk bericht. Ze kan niet komen op de vrijgezellendag, want dan heeft ze een andere vrijgezellendag. Wij weten nu wel 100% zeker dat het aanstaande zaterdag is. Sharon komt echter wel bij de bruiloft zelf kijken. Suzan was hierdoor blij verast!