Weblog van een bruid

    

vrijdag, mei 05, 2006

Suzan, Isaac en ik zijn weer thuis! We hebben een heerlijke vakantie gehad en zijn lekker uitgerust. Het was tevens alvast een voorproefje voor de huwelijksreis. Volgens mij heeft Suzan er wel van genoten, BBQ-en, wandelen, winkelen, lezen etc. Het huis is ook alweer op orde. Ik geloof zelfs dat Suzan alle was alweer gedaan heeft :-)
***
Even een intermezzo. Ies komt net binnengelopen met zijn tweede muis van de avond, wederom een levende. Ik hoop niet dat dit een nieuwe trend wordt, want hij draagt ze al piepend de woonkamer binnen en laat ze daar los!
***
Maar goed, de vakantie was dus een groot succes. Nu gaan we verder naar de bruiloft en de huwelijksreis toeleven. 20 mei heeft Suzan alweer haar vrijgezellendag. Dat is al over drie weken.

1 Comments:

At 8:15 PM, Anonymous Anoniem said...

Hallo, ik was op zoek hoe ik mooie strikken kon maken voor de bruiloft van mijn dochter in september en kwam op jou site terecht, heb hem helemaal uit zitten lezen, je schrijft erg leuk dus ik ben hier een half uurtje of zo blijven hangen. Ben wel benieuwd hoe dat vrijgezellen feest gaat verlopen hahhha
nou groetjes en fijne tijd nog,
D.Meerbeek

 

Een reactie plaatsen

<< Home