Weblog van een bruid

    

maandag, mei 15, 2006

Suzan en ik hebben een redelijk rustig weekend gehad. Vrijdagavond was er dansles waar we het eerste stukje van de tango geleerd hebben, voornamelijk rondlopen op de maat. Suzan had open schoenen aan vanwege het mooie weer. Helaas werd ze een aantal keren door mij op haar tenen getrapt :-( Zaterdag zijn we de stad in geweest om inkopen te doen. Boeken voor op vakantie, spullen voor de give aways en kleren voor mij. We hebben ook nog even op het nieuwste terras van Nijmegen gezeten, daar bij het Arsenaal (wie is Gekke Eddie?). Laat in de middag had Suzan nog een afspraak met Johan op kasteel Wijenburg. We hebben een hoop details voor de trouwdag doorgesproken. Er bleken toch nog een hoop kleine dingen te zijn die even beslist moesten worden. Dat ging verder allemaal voorspoedig. Zondag dus fitness en Suzan heeft naar hartelust zitten knutselen aan de give aways. Haar liefde voor knutselen is volgens haar de belangrijkste reden dat ze tandheelkunde is gaan doen. Vanochtend weer vroeg op om te werken. We zijn allebij een beetje misselijk (hopelijk geen ochtendziekte, we hebben het allebei, dus dan wordt het een tweeling!). Suzan vermoedt dat we iets verkeerds gegeten hebben.