Weblog van 007

zaterdag 21 november 2009

Wie zoet is krijgt lekkers!

Als peutertje van een tandarts valt het leven niet altijd mee. Je krijgt bijna nooit dingen met suiker erin. Lastig, zeker als Sinterklaas in het land is. Zelfs de vruchtenyoghurt wordt gemengd met PURE yoghurt. Dat kan dus wat zuur smaken (zie onder)!

In Spruithuize moet het dus voornamelijk van papa komen. Gelukkig was mamma gisteren en vandaag op cursus, dus pappa, Arie en Ted gingen met een missie naar Elst. Zo te zien heeft Sinterklaas het begrepen, want Arie heeft vannacht voor het eerst zijn schoen gezet (onder het raam, want een schoorsteen hebben we niet, zo ouderwets, wij hebben stadsverwarming, en onder de brievenbus was ook onpraktisch) ... en wat zat erin? ... taaitaaipoppen en een auto!


2 reacties:

Blogger paksoi zei...

Ja, wolf he, kun je niks aan doen. ineens werden ze zomaar zwart en brokkelig, ik denk niet dat het vandaag gaat lukken, stil maar liefje doet geen pijn hoor, straks krijg je een snoepje. Wie trekt er nog meer regelmatig kiesjes bij driejarigen, die zo ontstoken zijn dat het niet te verdoven is? Leuk hoor, kicken wij tandartsen echt op.

21 november 2009 18:52  
Anonymous Anoniem zei...

Sinterklaas blijft toch een echt familiefeest. Nicht Tess heeft zaterdag ook voor het eerst met de Sint en zijn Pieten kennis gemaakt. Ook zij is verwend met een taaitaaipop (half opgegeten, helemaal was nog te veel). Gekregen van een echte zwarte piet! Daarna nog voorgesteld aan de Sint. Al met al een TOPmiddag!

As

23 november 2009 19:14  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina