Weblog van 007

zaterdag 18 juli 2009

Workmate

Bij de aankoop van speelgoed kunnen er grofweg twee dingen misgaan. Een: je begaat de fout de peuter mee te nemen naar de speelgoedwinkel, hem daar los te laten en hem zelf iets uit te laten zoeken. Valkuil: hij zal niet rusten tot de volledige inboedel van de speelgoedwinkel mee naar huis mag. Fout 2: thuis aangekomen het speelgoed in zijn bijzijn in elkaar gaan zetten. Dit is al eens misgegaan met z'n driewieler, bestaande uit een bouwpakket met wel erg dik instructieboekje en veel kleine onderdelen. De peuter zal zich na tien minuten krijsend op de grond werpen, omdat z'n ouders de hele tijd met zijn nieuwe speelgoed spelen en niet willen dat hij zich ermee bemoeit.

Vandaag zagen we bij het Kruidvat een Workmate. Omdat Arie toch al altijd met gootsteenontstoppers en rolmaten in de weer is, was de lobby van de Arie's tot aankoop van dit prachtige produkt al snel succesvol. Het in elkaar schroeven ging best aardig. Arie vond de schroeven in de gaten steken een groot succes. Gelukkig waren er lekker veel schroeven en gaten, zodat iedereen tevreden aan het schroeven was, zonder elkaar al te erg in de weg te zitten. Het handige van de Workmate is dat ie heel gemakkelijk mee te nemen is en Arie bij visite op z'n gemak het interieur kan trashen met z'n hamer, bahco en zaag.

4 reacties:

Blogger Arie zei...

Zie je op deze foto niet, maar er zit ook een deksel bij. Staat erg leuk in de woonkamer een peuter in een kooitje ;-)

18 juli 2009 09:28  
Anonymous Anoniem zei...

Ziet er professioneel uit hoor.
Lijkt me echt iets voor hem.

a3

18 juli 2009 16:27  
Anonymous Anoniem zei...

Zit er ook een combinatietang bij? Kan'ie zich vast bekwamen in het tanden trekken. Handig als'ie later vakantiewerk bij zijn moeder wil doen.
As

20 juli 2009 15:06  
Anonymous Marieke zei...

Nog een kruidvat fan erbij :)

20 juli 2009 18:54  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina