Weblog van 007

zondag 26 juli 2009

Stervende zwaan

Het consultatiebureau had al gewaarschuwd, maar het is toch wel begonnen: de peuterpuberteit! Ik ben natuurlijk bevooroordeeld als trotse ouder, maar ik vind dat ie meesterlijk ter aarde kan storten... omdat we fusilli met spinazie eten bijvoorbeeld. Vrijdag had ie de eerste in het openbaar. Midden op het Valkhof. Het was 4daagsevrijdag en we hadden door de stad gewandeld met de kinderwagen en een frietje gegeten op de Waalkade. Terug op het Valkhof dronken de jonge ouders hun jaarlijkse 4daagsebiertje en Arie vond het tijd om zelf op avontuur te gaan. Na wat geklauter over de houten stoeltjes, vond ie wat kabels. Reuzeleuk om overheen te stappen. De ouders hadden intussen hun biertje op en vonden het welletjes en wilden gaan voor we in de zoveelste hoosbui terecht zouden komen. Arie had het nog prima naar z'n zin en wierp zich krijsend ter aarde toen we hem mee probeerden te krijgen. Gelukkig was hij snel te overtuigen met de belofte dat er over de Voerweg bussen af en aan reden. Hij is dol op auto's, hoe groter hoe beter. "Oto!" Waarna hij opgewekt weer richting parkeergarage stapte. Het "ga niet met de auto de stad in met 4 daagse " beleid van de gemeente Nijmegen is zo succesvol, dat je prima op Kelfkensbos (middenin de stad) kunt parkeren. De verleiding van een grote waterplas op de route was te groot en hij stampte ermiddenin, gleed uit en landde met een grote plons. Met Arie onder de modder en Ted inmiddels wakker en krijsend in de maxi cosi kwamen we weer thuis aan. Het was weer een goed 4daagse jaar.

6 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Nou we zien het allemaal voor ons, het is weer een prachtig verhaal.
Hij kijkt er ook echt wanhopig bij,
help me!!!
Sterkte.

a3

26 juli 2009 12:56  
Blogger paksoi zei...

Aanleiding van het drama op de foto was een poging om foto van Ted in de box te maken. Wilde Arie ook op de foto, dan krijg dus je dit...

26 juli 2009 18:20  
Anonymous Anoniem zei...

Dag Barisjes,
Hihi, we kijken al uit naar jullie puberend peutertje aanstaande zaterdag. Vlakbij onze caravan ligt een mooie modderpoel. :-)
Tot zaterdag!
Pim en Fianne.

26 juli 2009 19:15  
Blogger Arie zei...

Heerlijk!

27 juli 2009 07:00  
Blogger paksoi zei...

Die van vandaag: "Arie, niet uit de kattebak eten!"

27 juli 2009 14:59  
Anonymous Anoniem zei...

Mooi verhaal, maarre, hoe smaakte het biertje eigenlijk!

As

28 juli 2009 20:39  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina