Weblog van 007

dinsdag 23 juni 2009

Een dag uit het leven van

Vandaag was weer een typische dag uit het leven van Arie. Dinsdag, dus na de fles en Pingu en Bumba kijken, in bad. Lekker spetteren, totdat ook papa nat is en natuurlijk krijsen als je haar uitgespoeld wordt. Terwijl Arie met papa en mama zat te ontbijten kwam Melanie de kraamzorg binnen. Daar is Arie natuurlijk dikke maatjes mee, dus dat was meteen lachen, op schoot en met de blokkenstoof. Daarna samen met papa Roomba gedingest. Geen idee wat papa allemaal doet. Wel een beetje een eng apparaat, vanaf papa's arm zie ik het prima. Nee, dichterbij hoeft niet!

Toen moest 007 alweer naar de stad met papa, want ze moesten een mystery boodschap doen. O.a. iets met de trouwdag morgen en de verjaardag van mama. In de stad het gebruikelijke tafereel, week in de knieen wordende middelbare vrouwen, opaatjes die spontaan tegen hem beginnen te kletsen en af en toe een chat met een chickie van zijn eigen leeftijd, de koddigheid zelve. Dat ging verder voorspoedig en precies op tijd weer thuis voor de middagdut. Papa lag ondertussen met Ted op zijn borst te pitten een kamer verderop. Ted knuffelt graag...

Na de dut moest Arie er alweer uit, want zijn haar was te lang. Op de fiets met papa naar Haarbalans in Oud Oosterhout. Bij de kapper een niet ongebruikelijke genantheid. Arie had blijkbaar een egel laten landen tijdens het fietsen en die moest eerst verschoond. Daar was alleen geen goede plek voor, dus dan maar al krijsend met je billen bloot midden op de grond in de kapsalon! Papa in gespannen houding met een zweetdruppel op zijn voorhoofd erbij. Dit is uiteindelijk ook gelukt. Toen in de kappersstoel, niet dus, krijsen. Alleen knippen als bij papa op schoot. Dan maar op schoot. Knippen ging wel goed. Buiten nog wat grind rondgesjouwd en toen weer voor op de fiets bij papa en naar huis. Mama vond het kapsel mooi.

Daarna nog even gechilld binnen, wat met meubilair gesjouwd (heeft ie van oma Baris) en toen moesten er ook nog even wat boodschappen gedaan, dus weer met papa in de kinderwagen. In de appie lekker luidkeels gediedeld, weer huisvrouwen met weke knieen etc. Geholpen met boodschappen van de band de kinderwagen in en thuis weer de kinderwagen uit en de koelkast in. Daarna nog goed geboerd met de boerderij. Toen was het alweer tijd voor de yoghurt (kwam Arie zelf tegen papa zeggen, want die zat dit blog te typen). Toen dat erin zat, en erop, hoofd, kleren etc., was Arie echt kapot. Nog een doorgelekte poepluier als toetje van de dag en SLAPEN...

4 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Wat een heerlijk verhaal weer.
Make my day!
Ben wel benieuwd naar het nieuwe kapsel.

a3

23 juni 2009 18:04  
Anonymous Anoniem zei...

Leven van nicht Tess is toch een stuk rustiger. Hoogtepunt deze week: vaderdag. Vaderdagcadeau: De 1e tand!!! Is die rechtsonder in de midden. Tante Suzan zal ongetwijfeld het nummer van de tand weten.

As

23 juni 2009 19:12  
Blogger Arie zei...

Vandaag kon ik tot ver buiten de opvang het gescandeer van Arie's naam horen. Lyn is het mooiste meisje van de opvang en helemaal weg van Arie :-)

De tand is trouwens de 8-1. Leuk cadeau!

24 juni 2009 06:42  
Anonymous Anoniem zei...

Ja die meiden van tegenwoordig zijn brutaal genoeg ;-)
En schoondochters zijn ook hartstikke leuk hoor!

a3

24 juni 2009 08:47  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina