Weblog van 007

zondag 14 december 2008

Joop Klepzeiker

Ken je de strips achterin de Nieuwe Revu van Joop Klepzeiker? De man die kotst als de Niagara Watervallen?

Gisteravond hadden we mijn nichtje Linda, ook net zwanger, en Stephan te eten. We hadden ze net wat goedbedoelde babytips en -tricks aan de hand gedaan. 007 was nog even uit bed voor z'n avondfles en zat er nog even bij. Hij was al de hele dag niet lekker en voor de verandering lekker rustig. Isaac zat er ook sereen spinnend bij. Andre Rouvoet kon trots zijn, dichter bij de schijn van het ideale gezinnetje zijn we zelden geweest.

Op schoot bij 006 kreeg 007 echter een Joop Klepzeikeriaanse kotsaanval, waar wij jonge oude ouders toch even stil van waren. En vervolgens verbijsterd en toen toch wel trots. "Zag je dat, wat een straal! Kijk wat een gigantische plek op de vloer. Minimaal 30cm doorsnee! Dat doet ie anders nooit!" Toen kregen we door dat Linda en Stephan wat wit om de neus zagen. 007 had tot overmaat van ramp ook nog eens net Stephan geschampt. We hebben maar snel alles en iedereen gesopt en 007 in bed gestopt en we hopen dat de aanstaande ouders het inmiddels weer een beetje zien zitten.

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Mocht zijn nicht ook nog eens misselijk worden, dan is 30 cm doorsnee dus de maatstaf. Moet te verbeteren zijn, tenslotte heeft ze met de eendenscheet ook al gewonnen!
As

16 december 2008 11:28  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina