Weblog van 007

vrijdag 23 mei 2008

Pappadag

Vandaag is het weer pappadag. Alles verloopt normaal. Arie heeft een verkoudheid en snottert en hoest wat. Verder lekker gekrijst tijdens het badderritueel. Pappa heeft lekker zijn oorkleppen opgezet. We hebben er inmiddels allebei een hekel aan...

Daarna de fles. Dat deed Arie goed en aansluitend heeft hij lief in de babygym gespeeld. Voor het eerst heeft hij de zeppelin eraf getrokken. Trotse blik richting pappa! Ook het rolspelletje doet het nog erg goed. Je steekt een vinger uit naar zijn handje. Die pakt hij vast en zo trek je hem op zijn buik.

Nieuwste truuk momenteel is trouwens om met je tong uit je mond spetterpoepgeluiden te maken. Dit is helemaal lachen als pappa/mamma ook mee doet en je om en om vieze geluiden maakt! Ik heb het Ilse van de opvang aangeraden, maar ik denk dat ze het niet geprobeerd heeft, want ze keek me vreemd aan.

Vanmiddag gaan we boodschappen doen. Arie VI, Arie VII, kinderwagen en mandje door de Appie. Zal wel een circus worden, maar het brood is op.

O ja, Arie is weer bij het consultatiebureau geweest. Hij is nu 64 cm lang en weegt 7 kilo. Dat is al een verdubbeling van zijn gewicht!

Labels:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina