Weblog van 007

donderdag 27 maart 2008

Verlof


Vandaag de laatste dag van mijn verlof. Vanaf morgen zal ik me weer onder de grote mensen begeven. Hopelijk lukt het nog "Wat een weer" gesprekjes te voeren. Niet mensen aanspreken met "Uh!" gevolgd door een brede grijns. Junior heeft daarentegen vanaf nu alle gelegenheid z'n baby sociale vaardigheden uit te breiden. Vanochtend had ie het op de wenochtend bij de opvang goed naar z'n zin. Vorige week kon ie niet slapen met al die brabbelende en brullende baby's om hem heen. Nu wel.

De kraamvisite is ook achter de rug. Als laatste kado het boek van Dr. Spock gekregen. Meer dan 600 bladzijden over babyverzorging en -opvoeding. Ik heb nog maar een klein stukje gelezen, maar ik ben nu al fan. Na mijn zwangerschapsbijbel "Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt" van Kluun, heb ik nu het evangelie volgens Dr. Spock. Misschien ook maar eens langs de plastisch chirurg voor van die leuke puntoortjes :-).

1 reacties:

Blogger Arie zei...

Cadeau-update, er schijnt ook nog een sjieke set babykleding bezorgd te zijn op de boerderie door Doron en Marian. Thanks!

28 maart 2008 07:09  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina