Weblog van 007

zondag 24 februari 2008

5 voedingen

Hoezee! We zijn al terug op 5 voedingen per dag (begonnen met 8). Met onze slaapbehoefte een hele nacht doorslapen haalt Arie voorlopig nog niet, maar nu is er nog maar 1 nachtvoeding over. De tijden zijn 07.00 - 11.00 - 16.00 - 21.00 - nacht (02.00). Hebben we mooi twee keer 4 uur slaap per nacht. Ook erg fijn voor moeder, want het slaapgebrek begon behoorlijk op te lopen.

Wat ik in alle eerlijkheid hier ook nog even dien te vermelden is dat bij Arie langzaamaan trekjes van een Ferengi of een Klingon (gelukkig geen Limburger ;-) zichtbaar beginnen te worden. Hij heeft een richel waar zijn wenkbrauwen zitten. Volgens internet heet het Berg en zijn het dode huidcellen die wat langer rond blijven hangen. Dagelijks insmeren met babyolie en afkrabben met een ansichtkaart. Gaat verder vanzelf weer weg, hopelijk wel voor de verjaardag van overgrootopa volgend weekend.

Nog een primeur is dat junior zijn eerste flesvoeding succesvol heeft weggetankt. Hij dronk het zonder aarzelen op. Gelukkig geen problemen met de smaak dus. Noem ons ouders, maar dan zijn wij dus ook benieuwd hoe het er weer uitkomt. Ook geen probleem. Geen krampjes vooralsnog en een pamper die tot aan de rand toe vol zat. Kan zijn dat de doorlooptijd wat langer is, dan kunt u dat lezen in het volgend log.

Labels: , ,

1 reacties:

Anonymous Marieke zei...

Wij willen wel een foto zien van die Berg natuurlijk! Klinkt erg exotisch...

24 februari 2008 22:39  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina