Weblog van 007

zaterdag 26 januari 2008

Blitz

Gisteren hebben we helemaal de blitz gemaakt met Arie. We waren op de bruiloft van Ellen en Tijs. Dat was een heel gedoe, want we hadden 3 complicerende factoren: 1. om de drie uur moet Arie gevoed, 2. de lokatie van de bruiloft was geheim en 3. het verzamelpunt was al 1,5 uur rijden. Dat gingen we dus niet redden zonder voeden tussendoor! Gelukkig mochten we van Ellen en Tijs wel als enigen weten waar de bruiloft was, zodat we direkt daar naartoe konden rijden. Dank hiervoor, want dat maakte het schema voor ons een stuk makkelijker. Ik mag het nu trouwens wel zeggen denk ik. Het was landgoed Singraven in Denekamp, helemaal bij de grens met Duitsland. Prachtige trouwlokatie overigens!

Wij dus direkt daar naartoe gereden en op de parkeerplaats in de auto verschoond en gevoed. Dat ging allemaal prima. By the way nog even deze foto gekiekt van een merkwaardige mus met een rood borstje ;-) We worden gelukkig niet meer gevold door ooievaars...

Toen via de achterdeur het landgoed binnen en in de keuken gewacht totdat de bus met het bruidspaar en de gasten arriveerde. Dat was alras en Suzan ging naar buiten. Ik bleef achter om junior in slaap te wiegen en... dat lukte! Ik ook naar de ceremonie, Spruitje achterlatend in een of andere na-middeleeuwse keuken. Na het ja-woord hield ik het niet meer. Ik ben Arie dus gaan halen, want hij stond daar helemaal alleen. Door het ja-woord kon hij in ieder geval niet meer heenkrijsen.

Meneer heeft zich ook verder tijdens de ceremonie en de receptie van zijn beste kant laten zien. We waren apetrots!

We konden niet het hele programma meedoen, want dan werd het te laat. Daarom zijn we bijtijds weer vertrokken en ook de terugweg was rustig. Autorijden vind ie leuk :-) 's Avonds waren we allemaal moe, maar wel erg blij dat we er toch bij zijn geweest. Voeden en naar bed...

Voeden blijkt toch wel een hele belasting te zijn. Best zwaar om 24 uur per dag (letterlijk) oproepbaar te zijn. We gaan dat nu dus even anders aanpakken. Vanaf vandaag hanteren we het volgende, vaste voedingsschema. 6.30, 10.00, 13.00, 16.00, 19.00, 22.30 en eventueel een nachtvoeding. Hierdoor kunnen we onze dag beter inplannen en zitten we niet te wachten totdat we gehuil horen en kunnen gaan voeden.

Labels: , , ,

1 reacties:

Anonymous ellen en thijs zei...

Erg leuk dat jullie er waren. Het was een fantastische dag!
Groetjes Ellen en Thijs

27 januari 2008 10:05  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina