Weblog van 007

maandag 13 augustus 2007

York




York was leuk, maar wat weinig flatgebouwen en het vrijheidsbeeld konden we ook al niet vinden :). Maar de cup of's waren prima en de sightseeing ook. Het beklimmen van de York Minster (275 treden) was wel een beetje veel van het goede. Overal nagenoeg schone openbare toiletten, wat in mijn toestand inmiddels ook wel praktisch is (aangezien ik mijn theekannetjes met inhoud 3 grote koppen thee steeds helemaal leeg dronk).

Babyspruit heeft 's avonds tussen 7 en 8 zijn rausuurtje. Aanstaande papaspruit is alvast met de opvoeding begonnen en legt dan zijn hoofd op m'n buik en roept: "Spruitje, hier spreekt je vader, doe 'ns rustig", wat meestal uitloopt op "kloink" nog een trap.

Autorijden vindt ie ook maar zo zo. Kan ik ook af en toe een schop krijgen. Denk dat ie kennismaakt met de eerste wet van Newton, het traagheidsprincipe. Het lijkt het ergst bij plotseling remmen en gasgeven. Om het zeker te weten zou ik een ritje op de achterbank van Lappie's Laguna moeten maken, die staat erom bekend dat ie met z'n rijstijl werkelijk iedereen in slaap krijgt

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina